Examine This Report on tekirdağ prefabrik ev fiyatları

Wiki Article

Prefabrik ev inşaat süreci, kaliteli malzemelerin kullanılması ve sıkı denetimlerin yapılmasıyla desteklenmektedir. Bu sayede, prefabrik evler geleneksel yapılara nazaran daha sağlam ve dayanıklı bir yapıya sahip olmaktadır.

Dış duvar kalınlığı 10 cm, iç duvar kalınlığı olarak six cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında sixteen dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Betonarme evlerde ise işçilik kalitesi, ustanın becerisine ve malzemelerin saha koşullarına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.

Prefabrik ev duvar malzemesi olarak yalıtım değeri yüksek özel paneller kullanılmaktadır. Duvar sistem temel anlamda her iki yönde özel levhalar arasına yalıtım malzemesi konularak hazırlanmaktadır. Betopan olarak da ifade edilen fiber cement levhalar prefabrik ev duvar malzemesi olarak kullanılmaktadır.

Prefabrik villa modelleri plan kat özellikleri ve yapı sistemine göre sınıflandırılmaktadır.

Tasarımında kullanılan özel programda yapı statiği, mekanik tesisat projeleri aynı anda yapıldığından ekstra masraflar gerektirmez

Bununla beraber hızlı kurulum olanağını da beraberinde prefabrik getirmesiyle birlikte çAlright fazla tercih edilmesini sağlamaktadır. Yapmanız gereken hemen bizimle iletişime geçmeniz ve satış ofisimizi ziyarete gelerek istediğiniz ev ile ilgili süreci başlatmaktır.

Teknolojik hızlı üretim ve ustalıkları ortadan kaldıran yenilikçi sistemiyle dubleks prefabrik evlerle villa konforunu yaşamak çOkay keyifli.

Üretim Proje Dosyası ve Zemin Beton Programı: Prefabrik evin inşasının başlangıcında, detaylı bir üretim proje dosyası hazırlanması ve evin temeli için gereken zemin beton planının teslim edilmesi, inşa sürecinin temelini oluşturur.

Geleneksel yapılara kıyasla daha fazla insan yaşamını korur. Prefabrik evler, zemin betonu dışında betona ihtiyaç edirne prefabrik ev duymaz ve her koşulda güvenle kullanılabilir.

five. Kolay Bakım: Prefabrik evler, bakım açısından da avantajlıdır. Yapısı gereği geleneksel evlere nazaran daha az bakım gerektirir. Bu da ev edirne prefabrik sahiplerine zaman ve maliyet tasarrufu sağlar.

50 tavan yüksekliği ve kendinden ahşap desenli bir yapı yapmaktayız. Tabi ki tüm kullanılan malzemelerde diğer firmalardan çok ayrıdır.

Prefabrik evler, yangın güvenliği ve izolasyon konusunda yüksek standartlarda inşa edilir. Evler genellikle yangına dayanıklı malzemelerle inşa edilir ve gerekli izolasyonu sağlamak prefabrik için özel malzemeler kullanılır.

Prefabrik tekirdağ prefabrik ev fiyatları evlerin montajı ve demontajı oldukça kolaydır. İstendiğinde başka bir yere taşınabilir ve tekrar kurulabilirler, bu da onları oldukça pratik hale getirir. Ayrıca, prefabrik evler depreme dayanıklı yapıları ile güvenli bir yaşam alanı sunar.

Report this wiki page